VIINIKLUBI 14.9.2018 KLO 18:30

Ravintola Rivolin teemallisissa viini-
illoissa tutustumme ja maistelemme viinejä rennosti illallisen lomassa.
Rivolin keittiömestari valitsee ruokalistaltaan teemaan parhaiten sopivat annokset ja
pääset valitsemaan niille sovitetuista viineistä omat suosikkisi. Illan aikana keskustelemme viinistä
ja ruoasta, palautamme mieliin viinin maistelua ja ennen kaikkea jaamme yhteisiä kokemuksia.
Illan ote elämyksellinen ja keskusteleva, ei tylsiä luentoja. Maisteltavana aperitiivi ja 5 viiniä.
Illan teemaan johdattaa viinimaailmasta pitkän kokemuksen omaava ja myös intohimoinen kotikokki
Juha ”viinipastori” Rantala Norex Selected Brandsiltä. Kesto noin 2-2,5 tuntia

Italia – viinimaiden kuningatar

Italian eri alueiden ruoka- ja viinikulttuuri on ihastuttavan omaleimainen ja rehevä. Illan aikana tutustumme Italian monipuolisiin viineihin. Niiden kautta vierailemme Venetossa, Toscanassa, Abruzzossa ja lopuksi Sisilian lämmössä. Tutuiksi tulevat alueiden viiniklassikot ja niiden luonne ja aromimaailma. Illan kuluessa paljon tarinaa Italian viineistä, historiasta, nykypäivästä ja tietenkin ruoasta.
Illan teemaan johdattaa viinimaailmasta pitkän kokemuksen omaava
ja myös intohimoinen kotikokki Juha ”viinipastori” Rantala Norex Selected Brandsiltä.
Kesto noin 2-2,5 tuntia.

Illan menu
89€ sis.viinit

aperitivo prosciutto di parma ja viikunaa
soligo col de mez prosecco extra dry – veneto

**

antipasti paistettua kampasimpukkaa, fenkolia ja caponataa
tenuta marsiliana vermentino – toscana

**

priimi – tryffelitagliatelle
coste di moro montepulciano – d’abruzzo

**

secondi paahdettya kyyhkyä, kurpitsapyrettä, paistettua herkkutattia ja chiantikastiketta
principe le corti chianti classico – toscana

**

formaggi e frutta fontina dop, pecorino sardo dop / romano ja gorgonzola
allegrini palazzo della torre – veneto

* *

dolce – kastajoita ja suklaata
marsala vecchioflorio superiore – sisilia