joulu

Joululounas 2016

RIVOLIN JOULULOUNAS 42,00

Aperitiiviksi: jouluglögi 8,80

Ajalla Ma 7.12 – Pe 23.12.2016

3 kpl tuoreita ostereita
3 st. färska ostron

Koskenkorvagraavattua lohta ja kuusenkerkkäsmetanaa
Koskenkorvagravad lax och smetana med granskott

Pikku blinit, muikunmätiä, punasipulia ja smetanaa
Små blinier med löjrom, rödlök och smetana

Kylmäsavustettua porsaanfilettä, hunajapaahdettua punajuurta ja Ricottajuustoa
Kallrökt grisfilé med honugsrostade rödbetor och Ricottaost
****

Lipeäkalaa perinteiseen tapaan
Lutfisk på traditionellt sätt

Loimutettua nieriää, tattikreemiä ja peruna-juureskakku
Glödstekt röding med soppkräm och potatis-rotsakskaka

Kaniconfit, tummaa glögikastiketta ja paistettuja kastanjoita
Kaninconfit med mörkt glöggssås och stekta kastanjer

Täytetty viiriäinen, valkopapu-omenapyrettä ja portviinikastiketta
Fylld vaktel med pure av vita bönor och äppel och portvinsås
****

Suklaamarkiisia ja kirsikkatuorejuustomoussea
Chokladmarquise med  tranbär färskostmousse

Plat Du Jour
10,00

iSÄNPÄIVÄ

ISÄNPÄIVÄ 13.11.2016

Kattaukset klo 13 ja klo 15.30

ISÄNPÄIVÄMENU – FARSDAGSMENU

47,00

Kukkakaalikeittoa ja tryffelivaahtoa

Blomkålssoppa med tryffelskum

Pikku blinejä, savusiikamoussea ja muikunmätiä

Små blinier med rökt sik mousse och löjrom

Viiriäisenkoipia ja Waldorffinsalaattia

Vaktellår med Waldorffsallad
XXXX

Loimutettua nieriää, hummeri Velouté ja lämmintä spelttisalaattia

Glödstekt röding med hummer Velouté och varm spelt sallad

Kurpitsarisottoa ja grillattua avocadoa

Pumparisotto med grillad avocado

Härän sisäfilepihvi, paahdettua maa-artisokkaa, karamellisoitua ruusukaalia
ja tummaa karpalokastiketta

Oxbiff med rostad jorsärtskocka, karamelliserad Brysselkål och mörk tranbärssås

XXXX

Kinuski-päärynäkakkua

Karamell-päronkaka