RIVOLIN JOULULOUNAS 42,00
Aperitiiviksi: jouluglögi 8,80
Ajalla Ma 7.12 – Pe 23.12.2016
3 kpl tuoreita ostereita
3 st. färska ostron
Koskenkorvagraavattua lohta ja kuusenkerkkäsmetanaa
Koskenkorvagravad lax och smetana med granskott
Pikku blinit, muikunmätiä, punasipulia ja smetanaa
Små blinier med löjrom, rödlök och smetana
Kylmäsavustettua porsaanfilettä, hunajapaahdettua punajuurta ja Ricottajuustoa
Kallrökt grisfilé med honugsrostade rödbetor och Ricottaost
****
Lipeäkalaa perinteiseen tapaan
Lutfisk på traditionellt sätt
Loimutettua nieriää, tattikreemiä ja peruna-juureskakku
Glödstekt röding med soppkräm och potatis-rotsakskaka
Kaniconfit, tummaa glögikastiketta ja paistettuja kastanjoita
Kaninconfit med mörkt glöggssås och stekta kastanjer
Täytetty viiriäinen, valkopapu-omenapyrettä ja portviinikastiketta
Fylld vaktel med pure av vita bönor och äppel och portvinsås
****
Suklaamarkiisia ja kirsikkatuorejuustomoussea
Chokladmarquise med tranbär färskostmousse
Plat Du Jour
10,00