Rivoli on kesälomalla ja avautuu jälleen
tiistaina 1.8.

 

À la Carte

ALKURUOKIA

Crème Ninon, ranskalainen tuorehernepyreekeitto 14€

Merirapua ja avocadokreemiä 16€

Paistettua ankanmaksaa ja briossia 18€

PÄÄRUOKIA

Päivän kala, päivän hinta

Täytetty taskurapu, aiolia ja ranskalaiset perunat 28€

Poroa kahdella tavalla 28€

JÄLKIRUOKIA

Raparperi crème brulé 10€

Sitruunaparfait 10€

Suolainen suklaapiiras 10€

Brasserie Rivoli haluaa tarjota asiakkailleen klassikoita, joita
Rivolissa on tehty ravintolan perustamisesta lähtien.
Klassikot ovat brasserie-ruoan ydin.
Tästä perinteestä myös Rivoli on ammentanut intohimonsa
ja rakkautensa ravintolapalvelua kohtaan jo vuosikymmenien ajan.

Rivoli on Helsingin ensimmäisiä ravintoloita, joka tarjosi
asiakkailleen tuoreita ostereita maahantuomalla niitä Ranskasta.
Osterimme ovat tälläkin listalla ranskalaisia, Marennen
alueen Fin de Claire –ostereita.

KLASSIKOT

Osterivati 25€ / 6 kpl

Loimutettu tuore hummeri 52€

Meriantura Meunière 33€

Grillattu kokonainen kala, päivän hinta

Chateaubriand ja pippuri-herkkusienikastiketta 33€

PLATEAU ROYALE
kahdelle;hummeria, simpukoita, katkarapuja, ostereita, jättikatkarapuja 92€