ALKURUOKIA – FIRST COURSES

Bouillabaisse, rouillemajoneesia ja croutes 14,5
Bouillabaisse, rouille mayonnaise and croutes

Härkäcarpaccio ja parmesania 14
Beef carpaccio and parmesan

Burgundin etanoita valkosipulivoissa  6kpl/12kpl  13/19.5
Bourgogne snails in garlic butter

Paistettuja kampasimpukoita, parsaa ja sitrus beurre blanc  20
Fried scallops, asparagus and citrus beurre blanc

Osteri Fin de Claire 1/3/6 3,75/11/20
Oyster Fin de Claire 1/3/6

Valkoista parsaa ja hollandaise  14/20
White asparagus with hollandaise

Vihreää parsaa ja hasselpähkinävinegretteä  13,5/19,5
Green asparagus and hazelnut vinaigrette

Vihreä salaatti, paahdettuja siemeniä ja parmesanlastuja 7,5
Green salad with roasted seeds and parmesan shavings

Charcuterie, lajitelma talon leikkeleitä, rillettejä ja pikkeleitä 15/22
Charcuterie, selection of house cured meats, rillettes and pickles

PÄÄRUOKIA – MAIN COURSES

Päivän kala Päivän hinta
Catch of day Price of the day

Paistettu kokonainen meriantura Meunière 35
Fried whole sole Meunière

Rapeaksi paistettua lohta, parsaa ja korvasieniä 22
Crispy skin salmon, asparagus and morels

Paahdettua kevätkanaa, perunaa, kauden kasviksia ja verjuskastiketta 24
Roasted spring chicken, potato, seasonal vegetables and verjus sauce

Ankankoipi confit, hillosipulia, du puy linssejä, herneitä ja pekonia 22
Duck leg confit with pearl onions, lentils du puy, peas and bacon

Black angus 250g ja ranskalaisia, 26
valkosipulivoi, viherpippuri-, TAI bearnaisekastike
Black angus 250g and fries with
garlic butter, green pepper sauce OR bearnaise sauce

JÄLKIRUOKIA – DESSERTS

Crème brulée 10
Crème brulée

Kuuma suklaafondant ja valkosuklaa-Baileysjäätelöä 10
Warm chocolate fondant with white chocolate
and baileys ice cream

Raparperi millefeuille ja creme patissiere 10
Rhubarb millefeuille and creme patissiere

Kolme juustoa 14
Three cheeses

Vanhanajan vanilijajäätelöä ja suolaista kinuskia 6
Vanilla ice cream old style with salt fudge sauce

Jäätelö-, tai Sorbettipallo 4
Scoop of ice cream or sorbet

MENU 1
45

Bouillabaisse, rouillemajoneesia ja croutes
Bouillabaisse, rouille mayonnaise and croutes
***

Ankankoipi confit, hillosipulia, du puy linssejä, herneitä ja pekonia
Duck leg confit with pearl onions, lentils du puy, peas and bacon
***

Crème brulée
Crème brulée

MENU 2
65

Charcuterie, lajitelma talon leikkeleitä, rillettejä ja pikkeleitä
Charcuterie, selection of house cured meats, rillettes and pickles
***

Paistettu kokonainen meriantura Meuniére
Fried whole sole Meunière
***

Juusto
Cheese
***

Kuuma suklaafondant ja valkosuklaa-Baileysjäätelöä
Warm chocolate fondant with white chocolate and baileys ice cream