Äitienpäivämenu – Morsdagsmenu
14.5.2017
Kattaukset klo 13 ja klo 15,30

49,00
Hummerikeittoa ja rapu-aiolikorppu
Hummersoppa med kräft-aioliskorpa

Katkarapu Skagen saaritolaisleivällä
Skagen räka på Skärgårdsbröd

Kevätkääryleitä, chilimajoneesia ja soijakastiketta
Vårrullar med chilimajonnäs och sojasås
00000000

Paahdettuja ahvenfileitä ja parsaa, nokkos-perunapyrettä ja veriappelsiinivoikastiketta
Rostade abborsfiléer och sparris med brännäsla-potatispure och blodappelsin smörsås

Avocadoa ja parsarisottoa
Avocado och sparrisrisotto

Tournedos Rossini á la Rivoli
000000

Raparperi-mansikka Brita
Raberber-jordgubb Brita

LAPSILLE  –  FÖR BARN
15,00

Paahdettuja ahvenfileitä ja perunamuhennosta
Rostade abborsfiléer med potatismos

Lehtipihvi ja ranskanperunoita
Lövbiff med fransk potatis
ooo

Jäätelötrio – Glasstrio

 

À la Carte

ALKURUOKIA

Förrätter

Hummerikeittoa ja Pernodvaahtoa 14€

Hummersoppa med Pernodskum

Kampasimpukoita ja kukkakaalipannacottaa 14€

Pilgrimssmusslor med blomkålspannacotta

Härkää kahdella tavalla ja pikkelöityjä kasviksia 14€

Oxe två sätt och picklade grönsaker

PÄÄRUOKIA

Huvurätter

Päivän kala, päivän hinta

Dagens fisk, dagens pris

Merimiehensimpukoita 24€

Moules Mariere

Ibericopossua ja verimakkaraa 28€

Ibericogris med blod pudding

JÄLKIRUOKIA

Desserts

Rosmariini crème brulé

Rosmarin crème brulé

Tyrnijäädyke

Havtornsparfait

Kolme suklaata

Tre choklad

Vapaavalintainen kolmen ruokalajin menu 46€

Valfri tre rätts menu

Brasserie Rivoli haluaa tarjota asiakkailleen klassikoita, joita
Rivolissa on tehty ravintolan perustamisesta lähtien.
Klassikot ovat brasserie-ruoan ydin.
Tästä perinteestä myös Rivoli on ammentanut intohimonsa
ja rakkautensa ravintolapalvelua kohtaan jo vuosikymmenien ajan.

Rivoli on Helsingin ensimmäisiä ravintoloita, joka tarjosi
asiakkailleen tuoreita ostereita maahantuomalla niitä Ranskasta.
Osterimme ovat tälläkin listalla ranskalaisia, Marennen
alueen Fin de Claire –ostereita.

KLASSIKOT

Klassikers

Osterivati 25€ / 6 kpl

Ostrons

Loimutettu tuore hummeri 48€

Glödstekt färsk hummer

Kokonaisena paistettu meriantura 33€

Stekt hel sjötunga

Saaristolaiskuha, Rivolin oma klassikkoannos 28€

Gös i grädd-löksås på skärgårds vis, gammaldags recept

Chateaubriand ja pippuri-herkkusienikastiketta 33€

Chateaubriand med pepper-champinjonsås

PLATEAU ROYALE
kahdelle;hummeria, simpukoita, katkarapuja, ostereita, jättikatkarapuja 89€

För två;hummer, musslor, räkor, ostrons, jätteräkstjärtar

Brasserie Rivoli vill servera sina kunder klassiker som vi gjort sedan grundandet av Rivoli.
Klassikerna är brasserie matens kärna.
Även Rivoli har fått  passion och  kärlek för restaurangservice från denna tradition.
Rivoli är en av Helsingfors första restauranger som serverade sina kunder färska ostron,som vi importerade direkt från Frankrike.
På vår nya meny är ostronen ochså från Frankrike  ,Fin de Claire-ostron,från Marenne området.