À la Carte

ALKURUOKIA – FIRST COURSES

Tattikeittoa 12,00

Cep soup

Osteri Fin de Claire 1/ 4,60 6/ 25,00

Oyster Fin de Claire

Puoli tusinaa etanoita tirisevässä valkosipulivoissa 13,40

Half a dozen snails in sizzling garlic butter

Härkäcarpaccio ja Buffala mozzarellaa 13,60

Slightly salted beef carpaccio and Buffala mozzarella

Paistettua tuoretta ankanmaksaa ja päärynäbriossi 18,00

Fried fresh duck liver and pear brioche

Kampasimpukkaa ja hummerikastiketta 16,00

Scallops and lobster sauce

Vihreä salaatti ja parmesanlastuja 5,90

Green salad and Parmesan shavings

 

PÄÄRUOKIA – MAIN COURSES

Päivän kalaa Päivän hinta

Catch of the day Price of the day

Saaristolaiskuhaa kerma-sipulikastikkeessa,
suosikki vuosien takaa 27,00

Pikeperch in onion and cream sauce, old family recipe

Paistettu kokonainen meriantura Meunière 35,00

Fried whole sole Meunière

Kuorrutettu taskurapu, aiolia ja ranskalaiset perunat 28,00

Dressed crab, aioli and french fries

Loimutettu kokonainen tuore hummeri 52,00

Grilled fresh lobster

Plateau Royal
kahdelle, for two 92,00
Ostereita, hummeri, katkarapuja, merirapuja, sinisimpukoita

Oysters, lobster, shrimps, langoustine, blue mussels

Sorsaa perinteiseen tapaan 33,00

Duck in a traditional way

Chateaubriand ja pippuri-herkkusienikastiketta 33,00

Chateaubriand with pepper mushroom sauce

 

JÄLKIRUOKIA – DESSERTS

Piña colada Crème Brulée 10,00

Piña colada Crème Brulée

Suklaakakkua 10,00

Chocolate cake

Omenapiirasta ja vanilijajäätelöä 10,00

Apple pie and vanilla ice cream

Kolme juustoa 10,00

Three cheeses

MENU 1
53,00

Tattikeittoa

Cep soup
***

Sorsaa perinteiseen tapaan

Duck in a traditional way
***

Omenapiirasta ja vanilijajäätelöä

Apple pie and vanilla ice cream

 

MENU 2
59,00

Paistettua tuoretta ankanmaksaa ja päärynäbriossi

Fried fresh duck liver with pear brioche
***

Paistettu kokonainen meriantura Meuniére

Fried whole sole Meunière
***

Piña colada Crème Brulée

Piña colada Crème Brulée

Brasserie Rivoli haluaa tarjota asiakkailleen klassikoita, joita
Rivolissa on tehty ravintolan perustamisesta lähtien.
Klassikot ovat brasserie-ruoan ydin.
Tästä perinteestä myös Rivoli on ammentanut intohimonsa
ja rakkautensa ravintolapalvelua kohtaan jo vuosikymmenien ajan.

Rivoli on Helsingin ensimmäisiä ravintoloita, joka tarjosi
asiakkailleen tuoreita ostereita maahantuomalla niitä Ranskasta.
Osterimme ovat tälläkin listalla ranskalaisia, Marennen
alueen Fin de Claire –ostereita.