Rivolin viinit-illat.

Ravintola Rivolin teemallisissa viini-
illoissa tutustumme ja maistelemme viinejä rennosti illallisen lomassa.
Illan aikana keskustelemme viinistä ja ruoasta, palautamme mieliin viinin maistelua ja ennen kaikkea jaamme yhteisiä kokemuksia.
Illan ote elämyksellinen ja keskusteleva, ei tylsiä luentoja. Maisteltavana aperitiivi ja 5-6 viiniä.
Illan teemaan johdattaa viinimaailmasta pitkän kokemuksen omaava ja myös intohimoinen kotikokki
Juha ”viinipastori” Rantala Norex Selected Brandsiltä. Kesto noin 2-3 tuntia

VIINIYSTÄVÄN JOULUPÖYTÄ
23.11.2018 Klo 18:30

92€ sis. menun ja viinit

Perinteisen joulupöytämme makujen kirjo on haaste viinille. Moni viininystävä onkin muokannut joulun
ruokiaan viinille ystävällisempään suuntaan.
Rivolin viini-illassa keittiömestari Neil Fox ja Juha ”viinipastori” Rantala rakentavat menun, jossa joulun
herkut ja viinit sointuvat saumattomasti yhteen luoden juhlatunnelman. Illan aikana elämyksellistä tarinaa
jouluruokien ja viinien yhdistämisestä, sekä joulun ruokaperinteistä muualla.
Tule nauttimaan ja saamaan vinkit omaan juhlapöytääsi.

Amuse: Osteri, siianmätiä ja samppanjavoikastiketta

-Nicolas Feuillatte Grand Cru Blanc de Blancs, Champagne, Ranska

Alkuruoka: Graavilohta, punajuurta ja piparjuurta, creme fraise

– Dittelsheim Kalkstein Riesling, Rheinhessen, Saksa
– Couvent des Jacobins Bourgogne Chardonnay, Bourgogne, Ranska

Pääruoka: Poron fisäfilettä ja rapeaa possunkylkeä ja verimakkaraa, selleripyrettä, ruusukaalia ja omena-katajanmarjajus

– Cousino-Macul Finis Terrae, Maipo Valley, Chile
– Museum Reserva, Cigales, Espanja

Juusto: Chabichon AOC ja Brie de Meaux AOC sekä viikuna ja saksanpähkinää

– Heaven on Earth, Western Cape, Etelä-Afrikka
– Porto Cruz Tawny Port, Portugali

Jälkiruoka: Christmas pudding ja brandy voi

– Heaven on Earth, Western Cape, Etelä-Afrikka
– Porto Cruz Tawny Port, Portugali